FORMANDENS BERETNING FOR 2021

05-02-2022

Kære medlemmer af DARE.

Det er blevet tid til den årlige beretning fra formanden, som i år for første gang ikke er skrevet af Mikkel Raahede, som desværre pt. er sygemeldt og har været det siden juli 2021. Jeg ønsker Mikkel god bedring og håber, at han vender stærkt tilbage i løbet af 2022.

Når jeg ser tilbage på 2021, så er det et år, hvor foreningens aktiviteter naturligvis har været præget af Covid-19, men hvor jeg er stolt af, hvad vi på trods af pandemien har nået.

Vores faste arrangementer hvor vi plejer at mødes fysisk – herunder særligt sommerpicnic og julebanko – har været aflyst, men heldigvis betyder det ikke, at der ikke har været fokus på vores mærkesager, og jeg oplister her en del af det, som DARE har arrangeret eller deltaget i i det forgangne år:

For det kommende år ønsker jeg mig, at vi igen kan afvikle arrangementer, hvor vi kan mødes fysisk, og jeg vil glæde mig til sammen med den nye bestyrelse at planlægge, hvordan vi i endnu højere grad kan skubbe på for en lovændring indenfor surrogacy og samtidig skabe fællesskaber for vores medlemmer.

Med venlig hilsen

Louise Traberg Smidt
Fungerende formand for DARE


Bliv medlem af Dare Danmark i dag

Gå til tilmelding