Alternativet: I Alternativet ønsker vi at sikre fuld ligestilling og anerkendelse af alle familiekonstellationer i Danma

15-08-2024

Alternativet lancerede d. 10. august 2024 et nyt udspil med overskriften "En familiepolitik, der følger med tiden". Her slår de et slag for bl.a. flere juridiske forældre, oplæring og kulturforandring i sundhedsvæsenet, bedre rettigheder for sociale forældre, at sundhedspersonale må assistere ifm. altruistisk surrogasi og en revidering af adoptionslovens § 33 og nærhedsprincippet.

Hos DARE byder vi udspillet velkommen og er glade for de mange punkter der læner sig direkte op ad vores politik-områder.

Selv skriver Alternativet om udspillet:

I Alternativet ønsker vi at sikre fuld ligestilling og anerkendelse af alle familiekonstellationer i Danmark. Vores vision er at skabe et samfund, hvor alle forældre og børn kan nyde de samme rettigheder, uafhængigt af køn, seksuel orientering og familiesammensætning. Et samfund, hvor alle kan skabe den familie, de drømmer om, og hvor børn har juridisk ret til alle deres forældre.

Læs mere og find hele udspillet på Alternativets hjemmeside: Alternativet.dk


Bliv medlem af Dare Danmark i dag

Gå til tilmelding